Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Kezemben az életed" by Henry Marsh * eBook PDF Kindle ePub Free

Kezemben az életed

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Kezemben az életed
  • Author : Henry Marsh
  • Release Date : January 25, 2017
  • Genre: Literary,Books,Fiction & Literature,
  • Pages : * pages
  • Size : 1584 KB

Description

Lenyűgöző vallomás arról, milyen érzés a műtőben „Istent játszani”. – The Independent.
Mi járhat egy sebész fejében, miközben megpróbálja eltávolítani betege agyából a daganatot? Hogyan méri fel, melyik esetet vállalja, melyiket ne? Miképpen küzdhet meg azzal az érzelmi nyomással és elvárással, ami a hozzátartozók részéről nehezedik rá? S mi van, ha egy műtét mégse sikerül, és a beteg meghal?
Dr. Henry Marsh világhírű brit idegsebész élveboncolással is felérő őszinteséggel mesél azokról az esetekről, ahol képtelen volt megmenteni betege életét. Meg persze azokról is, ahol az igen kockázatos műtét sikerült, a páciens meggyógyult. Miközben az izgalmas eseteket olvassuk, nemcsak egy kórház napi működésébe pillanthatunk be és tudhatunk meg nagyon sok érdekes dolgot az emberi agyról, de azt is megérthetjük, hogy nincs sebész, aki képes lenne a műtőben „Istent játszani” – noha sokszor ezt várjuk el tőle.
A könyv minden egyes fejezete idegtépő kötéltánc. Marsh páciensei hús-vér emberek, akik a könyv során szinte személyes ismerőseinkké válnak. – Daily Mail.
Dr. Henry Marsh (1950) a londoni Atkinson Morley Kórház idegsebész főorvosa. Két hosszabb dokumentumfilm is készült róla: a Kezünkben az élted elnyerte a Királyi Televíziós Társaság aranyérmét, az Ukrajnában végzett munkáját bemutató Az angol sebész pedig Emmy-díjat kapott.


Download Books "Kezemben az életed" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "[DOWNLOAD] "Kezemben az életed" by Henry Marsh * eBook PDF Kindle ePub Free"